Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články a komentáře » zápasy

Širákovi slepáci IV - Sananim FC

publikováno 18.10.2016

A zase tu byla neděle. A zase jsme se slepovali, slepovali a slepovali, až jsme se poslepovali tak, že dorazil i kouzelný Děda a k tomu po letech a letech vstala z mrtvých další  širá duše, a to legendární Jágrovo dvojče, pan Jan Šimek, druhdy řečený Fošna.
Naše sedma se stále musela obejít bez mé a Štěpánovy zavirované maličkosti, a nevedla si špatně. 


Sic jsme hned zpočátku - a v téhle sezóně poprvé -  jako první poněkud zmatečně inkasovali, ale poté co na hřiště nastoupil Míra, který se dostavil kvůlivá zácpě (tedy té dopravní, samozřejmě) s jistým zpožděním, obrana se nám zkonsolidovala, naše hra nabyla jistoty a poté, co Dědouš nesmrtelný začal točit obránci Sananimu jako bezmocnými káčami, se nám podařilo - právě po exkluzivní trefě našeho Seniora - i srovnat skóre. 


Před půlí i krátce po ní jsme pořád tahali za delší konec nitky sportovního osudu, ale Děda žel bůh v tomto čase rozezvonil jen dvakrát tyč, a tak jsme se s tvrdě plejícími načervenalými muži po odvykačce prali a prali a prali, až už se na to nemohl dívat Milda a na počest svých pondělních polokulatin nacpal do vinglu po Mírově exkluzivním autu takovou hlavičku, kteroužto by mohli s gustem kopírovat nejen naši čutálističtí profesionálové...


Jenže... Jenže po chvíli jsme opět dosti nešťastně obdrželi druhou branku, s níž prostě Tomáš nemohl nic udělat, neboť z rohu šťastně trefená patička se pro nás stává v téhle sezóně až nepříjemně tradičním postrachem. 
Až dokonce zápasu jsme mohli obrátit běh mače ve svůj prospěch, ale nikdo z nás nebyl schopen trefit dva body, ať už byl v jakékoli pozici. 


Tudíž jsme se udrželi s naprosto vyrovnanou bilancí v přesném středu tabulky a s jistou nadějí, že příště už budeme o dost kompletnější, nás tedy čeká bitva s bouřliváckými moldavskými jonáky ze Steauy.


UŠ - Sananim FC 2:2 (1:1)


Širý slepenec 4: Tom K. - Milda, Míra - Honza H., Michal Jakubov, Jeník Šimek - Děda Kubalíků


Poslepovaní střelci: Děda, Milda 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

  Ano
4 (57,1%)

  Ne
3 (42,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz