Úvod » Články a komentáře » zápasy

UŠ - Texas Nové strašecí

publikováno 20.10.2014

Prohrát o jeden gól je pro nás evrgrýn téhle sezóny, dalším evrgrýnem nám je neschopnost dávat góly ve větším počtu, neopominutelným evrgrýnem neumění zabránit gólům ze standardek. I to se včera projevilo a výsledek podle toho vypadal...

S experimentálním útokem, s Ondrou opět v brance a konečně i s Kubou v záloze jsme do zápasu vstoupili docela solidně. Mladí techničtí protivníci sice dobře kombinovali, ale nám se je, byť někdy poněkud na hraně, dařilo zastavovat. Leč stačila opět jedna špatně rozebraná standardka, moje teč nepříliš povedené střely od půlky a už jsme zase a znovu docela hloupě prohrávali.

Radost na naše tváře ale o chvíli později přesnou střelou zpoza vápna přinesl Kuba, který si bohužel přesně v tom momentu znovu namohl operované koleno, které pak limitovalo jeho výkon ve zbytku mače. 

Do poločasu jsme měli ještě pár slušných příležitostí, jenže když se ani Jirkovi nepodařilo hlavou trefit odkrytou bránu, byla z toho o přestávce plichta. 

V druhé půli jsme přidali, trochu zlepšili kombinaci, místy modré před jejich bránou i přečíslovali, leč nebylo z toho nic, a když už to vypadalo, že zápas zlomíme, došlo jen na Tomem nastřelenou spojnici. 

Chvíli před koncem jsme pak neuhlídali rychlý náběh na roh a další prohra byla na světě...

Teď už je jasné, že si po půl roce opět zahrajeme o udržení, následující 3 zápasy budou prubířským kamenem našich šancí - před námi jsou týmy z konce a středu tabulky, když se nechytneme na nich, pak už nám moc jiných šancí na alespoň slušný závěr sezóny nekyne.

UŠ - Texas Nové Strašecí 1:2 (1:1)

Širá trefa: Kuba

UŠ team: Ondra - jaá, Míra - Kuba, Pošťák - Peťa, Tom, Jerry, Jiří

 

  .

 

 

 

   

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

  Ano
4 (57,1%)

  Ne
3 (42,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz